Abbenbroek haalt het einde niet tegen WCR

Sport 499 keer gelezen

Rhoon – Het duel tussen WCR en Abbenbroek is zaterdag twintig minuten voor het einde gestaakt.

De ploeg uit Nissewaard stond toen al met 1-3 (0-2) voor op sportpark De Ommeloop.

Het was Roy Verwijs die voor de voorsprong wist te zorgen in Rhoon. Vervolgens wist Wouter Landman de score voor de thee nog te verdubbelen. Mark Snijder wist na de rust de stand naar 0-3 te tillen. Vervolgens scoorde WCR en kwam de vlam licht in de pan twintig minuten voor het einde.

Over de reden van het staken zegt de KNVB dat het wegens wanordelijkheden zou zijn. 'Wij weten zowel bij WCR als bij Abbenbroek niet wat er is gebeurd. We waren de betere ploeg in het duel en twintig minuten voor het einde. Er werd heen en weer aan elkaar getrokken en een speler van ons werd onderste boven gelopen. Wat er verder is gebeurd weet alleen de scheidsrechter. Die staakte direct', aldus coach Verhoev.