Afbeelding
Foto: stock

Politie onderzoekt schietincident Spijkenisse

Politie 573 keer gelezen

Spijkenisse - De politie onderzoekt een schietincident, dat dinsdagavond plaatsvond aan de Dahliastraat in Spijkenisse, en komt daarbij graag in contact met getuigen. Er raakte niemand gewond.

Rond 17.15 uur werd aangebeld bij een woning aan de Dahliastraat. De zoon des huizes deed open. De jongeman die voor de deur stond, stak een vaag verhaal af. Op het moment dat ook vader richting de voordeur kwam, schoot de onbekende man meerdere keren naar binnen. De vader wist de deur dicht te gooien en de schutter sloeg op de vlucht. Wonderwel raakte niemand gewond. De politie startte direct een onderzoek en hield in de omgeving een 18-jarige man uit Spijkenisse aan. Rechercheurs onderzoeken wat zijn rol precies is. Ook onderzoeken ze wat zich exact voor de woning heeft afgespeeld en wat de aanleiding daarvoor was.

Informatie
De politie vermoedt dat de schutter zich, voordat hij toesloeg, enige tijd heeft opgehouden in de omgeving van de woning. Heeft u de schutter gezien? Of heeft u iets anders gezien of gehoord? Alle tips zijn welkom via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws