Yoeri Bak kwam in de wedstrijd tegen Hekelingen niet tot scoren voor OVV. * Foto: Wil van Balen.
Yoeri Bak kwam in de wedstrijd tegen Hekelingen niet tot scoren voor OVV. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

OVV zet zegereeks voort, Brielle heeft het moeilijk

Actueel 138 keer gelezen

Oostvoorne/Brielle – Ook tegen Hekelingen liet titelfavoriet OVV geen steekjes vallen: 3-0. Brielle had het moeilijk om het stugge DCV op de Knieën te krijgen, maar won ook: 1-0. OVV heeft de titel in 4G inmiddels al met een hand vast. De ploeg van trainer Rob Vuik handhaafde de voorsprong op de concurrentie. 

Twee goals van Pascal van Hulst en een van Terrence van Noord degradeerden streekgenoot Hekelingen al in de eerste helft tot kansloos.

Druk
Brielle had het tegen het met man en macht verdedigende DCV moeilijk om door de stugge defensie te breken. De ploeg uit Krimpen aan de IJssel, die in de heenwedstrijd ook een gelijkspel had afgedwongen, was overduidelijk uit op een herhaling van dat resultaat.

Voorzet
Lange tijd leek het erop dat het afbraakvoetbal van de bezoekers zou worden beloond met een punt, maar in de slaagde Alexander van Dommelen er dan toch nog in om Nelson Costa de Brito vrij voor het Krimpense doel te zetten met de bevrijdende 1-0 als resultaat.

SC Feyenoord
Komende zaterdag haalt Brielle om 12.00 uur op sport complex Varkenoord in Rotterdam het duel tegen koploper SC Feyenoord in.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws