Ramon de la Haye scoorde twee keer voor Zwartewaal in het duel tegen Spartaan '20. * Foto: Wil van Balen.
Ramon de la Haye scoorde twee keer voor Zwartewaal in het duel tegen Spartaan '20. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Zwartewaal vecht zich terug, Vierpolders scoort soepel

Actueel 118 keer gelezen

Zwartewaal/Vierpolders – Zwartewaal herstelde zich met een knappe 2-0 zege op Spartaan '20 van de nederlaag in de derby bij Abbenbroek. Vierpolders scoorde vijf keer tegen laagvlieger TransvaliaZW.

Met de overwinning op nummer twee van de ranglijst Spartaan '20, lijkt de ploeg van trainer Ron Klein voorlopig te hebben afgerekend met de mindere periode waarin het sinds de hervatting van de competitie zat.

Verliespunten
Twee treffers van Ramon de la Haye hielpen Zwartewaal aan de eigen Sluisweg aan de zege. Daarmee heeft de ploeg van Klein ten opzichte van koploper OVV de minste verliespunten in de vierde klasse G.

Winst
Als Zwartewaal de drie duels die het op OVV achterloopt in winst weet om te zetten, klimt de ploeg naar de tweede plaats, weliswaar nog altijd negen (!) punten achter de Oostvoornaars die oppermachtig op de titel afstevenen.

Ruim
Vierpolders zette door treffers van Jesper Lakerveld (2x), Patrick Scheerhoorn (2x) en Daniël Kapaan, die met de 2-0 voor de mooiste goal van de wedstrijd tekende, TransvaliaZW opzij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws