Afbeelding
Foto: PR

Nieuwbouw "Bodega" van start

Actueel 806 keer gelezen

Rockanje - Dit voorjaar zal de nieuwbouw starten van de horeca voorziening aan het Dorpsplein. Het in 2014 afgebrande restaurant "de Bodega" zal in een geheel eigentijds uiterlijk verrijzen op precies dezelfde locatie.

Doordat kort na de brand de gemeente ook de oude discotheek heeft afgebroken, is er een mooie ruimte ontstaan. Deze ruimte komt geheel ten goede als terras van de nog te bouwen horecagelegenheid. Met de gemeente zijn afspraken gemaakt over het gebruik van deze ruimte als terras. Ook zal de inrichting van de ruimte aansluiten bij de huidige uitstraling van het Dorpsplein.

Door dit nieuwe gebouw wordt ook in het centrum ervaren dat Rockanje een badplaats is. Hoe de invulling van de horecavoorziening er precies uit zal zien zal afhangen van de exploitant. De mogelijk heden zijn talrijk, zeker gezien het grote terras grenzend aan het pand.

Ook in de twee appartementen is het strandgevoel tot uiting gebracht. Het ruime terras geeft een uitzicht over het gezellige plein. De oplevering wordt aan het eind van dit jaar, begin volgend jaar verwacht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws