Afbeelding

Spijkenisse grijpt opnieuw naast de zege bij Volendam

Sport 120 keer gelezen

Volendam – In het Kras Stadion in Volendam heeft Spijkenisse zich niet kunnen revancheren van de eerdere 3-4 nederlaag tegen Jong Volendam. Zaterdag verloor Spijkenisse in het palingdorp met 2-1 (1-0) van de ploeg.

Al vroeg in het duel kwam Spijkenisse op achterstand tegen Jong Volendam. Binnen het kwartier wist Anthony Berenstein de eerste treffer in het mandje te leggen voor de thuisploeg.

Late tegentreffer
In de tweede helft kreeg Spijkenisse kansen om de gelijkmaker aan te tekenen. Het leer werd echter niet achter de doelman van de Volendammers geschopt. Twaalf minuten voor tijd was het Dylan Mertens die bij de kansen van de Volendammers wel doelman Dyron Bijl wist te verschalken. Vijf minuten voor het einde wist Spijkenisse pas een late tegentreffer te produceren, toen Marvin van der Pluijm voor een aansluitingstreffers zorgde.Door de nederlaag staat vv Spijkenisse nog steeds op de voorlaatste positie. Het heeft een punt achterstand op ACV dat een duel minder speelde.