Afbeelding

Genomineerden Ondernemersprijs Brielle bekend!

Actueel 279 keer gelezen

Brielle - De genomineerden voor de Ondernemersprijs Brielle zijn bekend. De jury was blij verrast met de vele aanmeldingen. De aanmeldingen besloegen een breed scala van ondernemers binnen Brielle, van internationale bedrijven tot winkeliers.

De jury presenteert graag de genomineerden voor de eerste Ondernemersprijs Brielle; Johan Van Oudenaarden (Fietsplus van Oudenaarden), Kirsten van Jole (Kaashandel 't Voorhuys) en Maarten Zoetemeijer ('t Kont van het Paard en De Vergulde Colff). De uitreiking van deze prijs vindt plaats tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op 8 januari 2018 in de St. Catharijnekerk vanaf 20.00 uur. Daar zullen de genomineerden zichzelf en de onderneming presenteren. Voor de uiteindelijke keuze van de kandidaat kijkt de jury naar de onderneming, het ondernemerschap en de positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het imago en het bedrijfsleven. Het zal niet makkelijk worden voor de jury, want de drie genomineerden beschikken alle drie over een uniek element.

Steun van het publiek

De jury beslist wie de winnaar van deze prijs wordt, maar u kunt natuurlijk ook de steun voor uw favoriet bekend maken. Uw steun weegt voor 25% mee in het juryoordeel.  Op www.brielle.nl/ondernemersprijs kunt u uw stem uitbrengen op de ondernemer van uw keuze!

Ondernemersprijs Brielle

De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en Gemeente Brielle op de kaart zet. De Brielse Belangenvereniging, de Ondernemersvereniging Brielle business to business en Gemeente Brielle hebben de handen ineen geslagen om ondernemers die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren, hiervoor te belonen. Dit jaar is de eerste keer dat de prijs wordt uitgereikt. De betrokken partijen zijn van mening dat de prijs een mooie traditie moet worden.

Tot 18 december 2017 konden ondernemers zich inschrijven of voorgedragen worden door de jury of door derden. Voor meer informatie over de prijs www.brielle.nl/ondernemersprijs  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws