Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Pakjesfeest in Simonshaven

Actueel 489 keer gelezen

Simonshaven – Grote verwarring vanmorgen in Simonshaven. De kinderen uit het dorp keken binnen vanuit De Hoeksteen door de ramen reikhalzend uit naar de komst van Sinterklaas.

Maar in tegenstelling tot andere jaren was er geen paard, brandweerauto of ander vervoersmiddel waarmee de Goedheiligman zou kunnen aankomen te bekennen. En alhoewel er al pakjes klaar lagen en de kinderen en papa's en mama's met vrolijke Sinterklaasmuziek in de stemming werden gebracht, werd Monique Perdon, organisator van het kinderfeest in Simonshaven, toch ook al een beetje nerveus. Zou Sinterklaas zijn afspraak in Simonshaven vergeten zijn?

Maar gelukkig werden de Sint en zijn Pieten door de zingende kinderen wakker geschud. Sinterklaas bleek door de stormachtige zee al gisteravond voet aan wal te hebben gezet en had daarom samen met zijn Pieten de nacht in de kleine zaal van de Hoeksteen doorgebracht. Eenmaal zittend in de prachtig versierde stoel en welkom geheten door wethouder Mijnans, kon Sint dan toch echt worden toegezongen door de 37 Simonshavense kinderen en ging het feest van start. De organisatie van het kinderfeest bedankt alle gulle sponsors uit het dorp die het kinderfeest mogelijk hebben gemaakt.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws