De trotse medaillewinnaars!
De trotse medaillewinnaars! Foto: PR

Veel kampioenen bij onderlinge wedstrijden ODI

Actueel 214 keer gelezen

Tinte - Het was weer gezellig druk In de Odiaan met de jaarlijkse kleuterproeven en onderlinge wedstrijden. s'Middags lieten de kleuters hun kunsten zien op verschillende toestellen in herfst-, lente-, zomer- en wintersferen, want het thema was 4 seizoenen.

Allemaal mooi verkleed passend in het thema begonnen ze met een liedje over de 4 seizoenen. Daarna gingen ze lekker gymmen op de toestellen. Aan het eind gingen ze naar huis met een mooi diploma met hun zelfverdiende stikkers erop en een medaille. 's Avonds begonnen ze met de jongens en meisjes van 6-8 jaar aan de wedstrijd. Toch wel heel spannend voor sommige kinderen. Ze lieten de oefeningen zien op brug, balk/rekstok, mat en sprong, waarvoor hard is geoefend.

Uitslag: 6-8 jaar jongens: 1. Stein Snikkers; meisjes: 1. Jasmijn Langendoen, 2. Larissa Rodenburg, 3. Izzy Pijnnaken; 9-11 jaar jongens: 1. Yorick Schuurhuis, meisjes: 1. Madelief Kok, 2. Nova de Peuter, 3. Myrthe Kramer; junioren jongens: 1. Jari Stoffers, meisjes: 1. Rozemarijn Petrejus, 2. Julia Poli; senioren dames: 1. Irene Klok; kampioenen van de vaste oefenstof, vrije oefenstof en jongens: goud: Madelief Kok, Rozemarijn Petrejus en Jari Stoffers; zilver: Jasmijn Langendoen, Julia Poli en Job Van Oeveren; brons: Nova de Peuter, Merlijn Roos en Yorick Schuurhuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws