Het Baljuwplein wordt volledig afgesloten.
Het Baljuwplein wordt volledig afgesloten. Foto-OK.nl

Komend weekend veel verkeershinder in Spijkenisse door afsluiting Baljuwplein

Actueel 1.694 keer gelezen

De provincie Zuid-Holland werkt van vrijdagavond 20 oktober 21.00 tot en met maandagochtend 22 oktober 05.00 uur aan het Baljuwplein op de Groene Kruisweg in Spijkenisse. Het Baljuwplein wordt volledig afgesloten om het verkeersplein te voorzien van de definitieve bovenste asfalt laag.

Omleiding Baljuwplein
Tijdens de weekendafsluiting wordt het verkeer omgeleid via de A15. Het lokale verkeer wordt omgeleid via de Sportlaan – Winston Churchilllaan. De omleidingsroutes worden aangegeven met gele verkeersborden langs de weg. Verkeersregelaars worden ingezet op de kruising met de Edisonweg en elke kruising op de omleidingsroute Sportlaan – Winston Churchilllaan om verkeersopstoppingen te voorkomen. Tevens worden verkeersregelaars ingezet ter hoogte van de drie rotondes in Hoogvliet en op alle locaties waar gedurende de 6-wekelijkse werkzaamheden in de zomervakantie verkeersregelaars zijn ingezet (Baljuwlaan/Hoeklaan en Hekelingseweg/Vredehofstraat).

Fietsers en voetgangers worden ook omgeleid. De kaarten met de aangegeven omleidingsroute voor het verkeer en voor fietsers en voetgangers zijn te vinden op www.zuid-holland.nl/Baljuwplein.

Onverwachte omstandigheden
De werkzaamheden zijn gepland tussen vrijdagavond en maandagochtend waarin eventuele uitloop door onverwachte omstandigheden is ingecalculeerd. Als de werkzaamheden zonder tegenslag verlopen, dan gaat het Baljuwplein rond 08.00 uur op zondagochtend open. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de gratis sms-alert en ontvang een sms als het Baljuwplein eerder opengaat voor het verkeer. Sms PZH N493 AAN naar 1008 om u gratis aan te melden.

De provincie en gemeente hebben de verkeershinder breed gecommuniceerd, ook richting de verenigingen. Heeft u uw leden ook op de hoogte gebracht van de verkeershinder komend weekend? En als u gasten krijgt bij uw vereniging, weten zij er ook van? Reken op extra reistijd!

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws