De verkoop van mooie knutsels en lekkere baksels hebben voor dit geweldige bedrag gezorgd.
De verkoop van mooie knutsels en lekkere baksels hebben voor dit geweldige bedrag gezorgd.

Een mooie verrassing van OBS De Kring

Algemeen 554 keer gelezen

Hellevoetsluis - Afgelopen december werd de 8ste editie van “de Wensdag “ georganiseerd voor de kinderen uit gezinnen die noodgedwongen steun krijgen van de voedselbanken in Voorne aan Zee.

De gezinnen werden uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de Wensdag waar zij een grote Magic gezinsbox konden ophalen. Die box vult de organisatie ieder jaar met lekkere producten, gezinsspelletjes en andere leuke items waar de gezinnen wat aan hebben tijdens de kerstvakantie.

Dat kan Wensdag niet zonder de hulp van enthousiaste ondernemers en inwoners, dus vragen zij ieder jaar weer de hulp (in financiën of producten) om hen een beetje te helpen! Zo werden ze verrast door de enorme bijdrage van €1.56, 50 van OBS De Kring, alvast voor de editie van 2024. Ieder jaar knutselen de kinderen van OBS de Kring allerlei mooie knutselwerkjes en bakken diverse ouders lekkere baksels, deze worden vervolgens verkocht en de opbrengst gaat ieder jaar naar een goed doel. En nu was het dus de beurt aan “de Wensdag Voorne aan Zee! Wilt u ook alvast net als OBS De Kring financieel een steentje bijdragen? Dan kunt u een bedrag overmaken aan Stichting Push, Sportlaan 1, 3223 EV Hellevoetsluis T: 0181-316688 E: administratie@stichtingpush.nl IBAN: NL73ABNA0429 9927 77 O.V.V. Wensdag 2024. 

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws