Inval in bedrijfspanden en woning
Inval in bedrijfspanden en woning Foto: Foto-Ok.nl

Arrestatie en inbeslagname van voertuigen volgend op handel in verdovende middelen.

Algemeen 1.599 keer gelezen

Spijkenisse/Brielle - Na een grondig onderzoek heeft de politie dinsdag 13 februari in een bedrijfspand op de Theemsweg een partij versnijdingsmiddelen en een hoeveelheid cocaïne ontdekt. In drie andere gebouwen in Spijkenisse en Brielle zijn zoekacties uitgevoerd, waarbij men 18.000 euro aan contanten in beslag nam. Ook werden drie kostbare auto’s geconfisqueerd. Een 32-jarige man uit Brielle is in verband met deze zaak gearresteerd.

Het onderzoek is november vorig jaar in gang gezet op basis van informatie aangaande de handel en productie van drugs en de voorbereidingen die daarvoor getroffen werden. Op dinsdag 13 februari was het onderzoek zover gevorderd  dat er invallen konden worden gedaan in vier verschillende bedrijfspanden. Er werden zoekacties uitgevoerd in twee bedrijfspanden aan de Lorentzweg en Theemsweg in Spijkenisse, een huis in de Lekstraat in Spijkenisse en in een woning in de Jacoba van Beierenstraat in Brielle. In de laatstgenoemde locatie werd 18.000 euro aan contant geld aangetroffen. Een 32-jarige bewoner is gearresteerd en twee auto’s zijn in beslag genomen. Deze persoon is op vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft besloten dat de verdachte nog 14 dagen langer in hechtenis blijft.

Het gebouw aan de Theemweg is gesloten omdat er versnijdingsmiddelen en verdovende middelen zijn aangetroffen. De burgemeester heeft besloten om dit gebouw voor een periode van drie maanden te verzegelen. In de Lekstraat is tevens een auto in beslag genomen. Het onderzoek is nog gaande.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie