Afbeelding

Maerlant College reikt gewonnen prijs uit

Algemeen 569 keer gelezen

Brielle - Tijdens het Open Huis op het Maerlant kregen de jonge bezoekers een uitdaging in de vorm van een stickervel, waarmee zij op zoek konden gaan naar stickers die in allerlei verschillende lokalen en plekken in het gebouw te vinden waren.

Zo moesten zij o.a. de schoolstewards aanspreken, de weg weten te vinden naar het Open Leercentrum en naar de gymlokalen. Met een vol stickervel konden de bezoekers meedingen naar een Chromebook.

Uit de vele inzendingen is Sophie van de basisschool CNS de Nieuwe Weg uit Oostvoorne trotse winnares geworden van het Chromebook. Zij heeft uit handen van rector Michael Scheffers dit mooie cadeau in ontvangst genomen.

Er volgde een leuk gesprek met haar over het kiezen van een middelbare school die echt bij je past. Dat geldt natuurlijk voor iedereen. Je moet jezelf vier tot zes jaar rond zien lopen op je toekomstige school.

Het Open Huis gemist of toch nog vragen? Neem gerust contact op via welkom@maerlant.eu om een persoonlijke afspraak te maken. Meer informatie over de school is te vinden op www.maerlant.eu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws