Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Gratis reizen in de voorjaarsvakantie bij EBS

Algemeen 1.596 keer gelezen

Regio - Bij EBS reizen kinderen vanaf zaterdag 10 februari tot en met zondag 25 februari gratis. Heel handig en voordelig voor gezinnen die in de voorjaarsvakantie een dagje naar de dierentuin of het zwembad willen. 

Dierentuinen, zwembaden, musea en andere leuke activiteiten kunnen uitstekend bezocht worden met het OV. Om dat te vieren kunnen kinderen tot en met 11 jaar onder begeleiding van een volwassene van zaterdag 10 februari tot en met zondag 25 februari gratis reizen met de bussen van EBS. 

Deze actie geldt in alle gebieden waar EBS rijdt. De gratis kinderkaartjes zijn te koop bij de buschauffeur in de bussen van EBS. 

Actievoorwaarden en spelregels:

Deze actie geldt in de periode zaterdag 10 februari tot en met zondag 25 februari 2024.De gratis kaartjes zijn alléén in de bus verkrijgbaar (dus niet op verkooppunten).Kinderen tot en met 11 jaar kunnen alleen gratis reizen, onder begeleiding van een volwassene met een geldig vervoerbewijs. Het kinderkaartje is een (wegwerp-) OV-chip -of barcodekaartje. Je moet er dus mee in- en uitchecken. 

Deze campagne zal herhaald worden gedurende de andere kindervakanties dit jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws