Afbeelding
Wil van Balen

Ferry Den Hoed nieuwe voorzitter Dorpsraad Rockanje

Algemeen 372 keer gelezen

Rockanje - Ferry den Hoed is met ingang van 1 december jl. de nieuwe voorzitter van de Stichting Dorpsraad Rockanje. Hij volgt Frits van Luxemburg op die het voorzitterschap om gezondheidsredenen heeft beëindigd. Frits blijft wel lid van de dorpsraad.

Tijdens de eerste vergadering van de dorpsraad in mei 2022 werd Frits gekozen als voorzitter. Het hele proces van de officiële oprichting van de Stichting Dorpsraad Rockanje en de uitvoering van de eerste werkzaamheden van de dorpsraad heeft hij in zijn rol als voorzitter begeleid. De dorpsraad dankt Frits voor zijn inzet.

Ferry is snel na de oprichting van de dorpsraad in juni 2022 aangetreden als lid. Als voorzitter van de Tennisclub West-Voorne en voorzitter van het Comité Rockanje 800 jaar, is hij geen onbekende. Ferry is goed bekend met het reilen en zeilen van de gemeente en heeft een uitgebreid netwerk. Als voorzitter van de dorpsraad zal hij nadrukkelijk aandacht schenken aan het intensiveren van de contacten tussen de dorpsraad en de inwoners van Rockanje. Daarnaast zal hij de relatie tussen de dorpsraad en het gemeentebestuur van Voorne aan Zee optimaliseren om daarmee de algemene belangen van de inwoners van Rockanje zo goed mogelijk te behartigen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws