Afbeelding

Een circus voor Sinterklaas!

Algemeen 670 keer gelezen

Brielle - Onder luid gejuich knipte Burgemeester Rehwinkel woensdag samen met Sinterklaas het lint door. Met deze handeling is Het Brielse Sinterklaashuis officieel geopend voor bezoekers. De kleuters van obs Branding uit Brielle mochten als eerste bezoekers naar binnen. Dat vonden sommige kinderen best spannend, maar onder leiding van de Rondleid Piet, was de spanning snel verdwenen en genoten de kleintjes van een geweldige rondleiding door het leukste huis van Nederland.

“Ook dit jaar hebben wij weer een uniek Sinterklaasverhaal gemaakt, dat zich afspeelt in het Sinterklaashuis”, zegt Manuela Frerichs. “Het thema is dit jaar: Een circus voor Sinterklaas! De kinderen maken tijdens de rondleiding in iedere kamer van alles mee. Wat precies, kunnen wij uiteraard niet verklappen, daarvoor moet je echt naar het Sinterklaashuis komen.”

Het Brielse Sinterklaashuis biedt de mogelijkheid om de toegangskaarten voor dit unieke huis in Brielle te bestellen. “Toegangskaarten voor het Brielse Sinterklaashuis zijn alleen te verkrijgen via de website www.hetbrielsesinterklaashuis.nl omdat wij kinderen niet in de rij buiten willen laten staan. Op deze manier voorkomen wij teleurstelling als de bezoektijd uitverkocht blijkt te zijn”, aldus Annemiek Balm van Het Brielse Sinterklaashuis. “Daarnaast is het voor ouders, met de drukke agenda’s van tegenwoordig, ook makkelijker om thuis te zien welke dag en welk tijdstip het best geschikt is om naar Brielle te komen”.

De afgelopen weken hebben de vele vrijwilligers weer hard gewerkt om het historische Arsenaal om te toveren tot een huis waar Sinterklaas en zijn Pieten weer kunnen logeren. Een uniek Sinterklaashuis in Brielle waar Voorne aan Zee trots op kan zijn.

Het Brielse Sinterklaashuis is geopend t/m zondag 3 december.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws