Wethouder Postma bezoekt jubileum Thuishaven Midden.
Wethouder Postma bezoekt jubileum Thuishaven Midden. Foto: Foto-OK.nl

Thuishaven Midden Pameijer bestaat vijf jaar

Algemeen 1.102 keer gelezen

Spijkenisse - Vanmiddag vierde Thuishaven Midden van Pameijer haar vijfjarig jubileum op de Hoepelmaker in de Gildewijk.

Wethouder Jeroen Postma bezocht het feest. Naast een dj organiseerde Pameijer voor bewoners ook een barbecue. Postma haalde aan dat Thuishaven Midden ‘er niet alleen was voor de eigen inwoners die begeleid wonen aan de hoepelmaker, maar ook voor de andere inwoners’.

Aan de Hoepelmaker wonen naast cliënten van de Pameijer ook veel ouderen. Deze kunnen hulp krijgen, wanneer nodig’, vertelt Sonja van Santen van Pameijer. ‘Denk bijvoorbeeld als er iets valt, wat lastig op te ruimen is, zoals olie of vet, wat glad is en daardoor gevaarlijk met een rollator. Wij helpen dan in dat geval graag.’

Ook kan er koffie gedronken worden met elkaar of kunnen mensen deelnemen aan activiteiten. Iedere week kan er bijvoorbeeld gewandeld worden. Op die manier ontstaan er ook contacten en worden inwoners in hun kracht gezet om die dingen te doen waar ze gelukkig van worden. Pameijer gelooft dat iedereen er toe doet. Voor ieder mens is zingeving, of dat nu op het gebied van wonen, werken of opgroeien is, belangrijk. Thuishaven Midden vormt daarin voor haar cliënten een belangrijke schakel. En samen-leven is daarbij het sleutelwoord.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws