Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Grote uitslaande brand Christiaan Huygensweg

Algemeen 3.278 keer gelezen

Hellevoetsluis -  Aan de Christiaan Huygensweg is vanmiddag rond 16.55 uur een grote uitslaande brand ontstaan in een bedrijfsverzamelgebouw. De brand begon aanvankelijk klein, maar al snel greep het vuur om zich heen. De brandweer heeft opgeschaald naar ‘Grip 1’ zeer grote brand en is met meerdere brandweerwagens aanwezig. Ook werd een water peloton ingezet. 

Er vliegt een politiehelikopter rond en de politie heeft heeft het gebied rondom de brand groots afgezet. Inwoners in de omgeving hebben een NL-Alert ontvangen om ramen en deuren te sluiten vanwege de enorme rookontwikkeling. Er komen grote zwarte rookwolken vrij die in de wijde omgeving te zien zijn. Deze zouden zelfs vanaf de A15 te zien zijn. 

Het betreft een bedrijfspand van eigenaar Autobedrijf Troost waarin onder meer Warmteservice is gevestigd. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Wel zijn er ook meerdere explosies gehoord. Volgens een woordvoerder van de brandweer zag de eigenaar van het pand op camerabeelden zelf hoe de vlammen zich door het pand verspreiden. 

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid roept mensen in de omgeving op om ramen en deuren gesloten te houden en om uit de omgeving van de brand te blijven. Volgens de woordvoerder zouden er in het pand onder meer ook huishoudelijke artikelen en accu’s staan. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws