Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Lancering OldStars sportmethode voor ouderen

Algemeen 621 keer gelezen

Spijkenisse- Vrijdagmiddag gaf wethouder Jeroen Postma het startsein voor de eerste les volgens de OldStars methode voor ouderen in Spijkenisse. Dit gebeurde op feestelijke wijze in de kantine van Sporthal Den Oert, waarbij de wethouder de trainers een officieel T-shirt overhandigde met de tekst `OldStars trainer’. 

Vereniging MSV is hiermee de eerste vereniging in Spijkenisse die dit voor ouderen organiseert. In samenwerking met Stichting Welzijn Ouderen (SWO), het Nationaal ouderenfonds en de gemeente Nissewaard heeft deze vereniging de mogelijkheid om deze beweegactiviteit te introduceren in Spijkenisse. Vereniging MSV organiseert al jaren activiteiten voor diverse doelgroepen, waaronder ouderen. Met de gedreven filosofie dat bewegen gezien moet worden als een katalysator van de samenleving. 

Wat is OldStars
OldStars is een concept waarbij u sociaal actief en in beweging kan blijven door aangepaste spelvormen voor 55-plussers. U kunt kiezen uit verschillende sportdisciplines zoals, van voetbal tot hockey, maar ook groepslessen behoren tot het assortiment. Alle beweegvormen zijn volgens de Athletic Skills Model (ASM) methode. Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwt talentontwikkelingsmodel, ontwikkelt voor diversen lagen van de sport, van topsport tot de breedtesport en zelf de ongeorganiseerde sport.

Voor meer informatie of het inschrijven voor deze actieve lessen, kunt u de contactgegevens gebruiken op de website van de vereniging www.msvspijkenisse.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws