Als dank voor zijn inzet is Erik Kinds benoemd tot Erelid.
Als dank voor zijn inzet is Erik Kinds benoemd tot Erelid. Foto: PR

Erik Kinds Erelid zwemvereniging de Kempvis

Algemeen 402 keer gelezen

Spijkenisse - Tijdens de recente Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van vereniging De Kempvis werd Erik Kinds aangenaam verrast met een bijzondere eer. Voor zijn jarenlange toewijding en betrokkenheid bij de vereniging is hij benoemd tot Erelid van De Kempvis.

Erik Kinds, lid sinds 1978, heeft gedurende zijn indrukwekkende lidmaatschap van De Kempvis verschillende belangrijke rollen vervuld. Van 1992 tot september 2017 was hij secretaris/scheidsrechter voor de waterpoloafdeling, waarna hij van september 2017 tot augustus 2019 waterpolo voorzitter werd. Daarnaast is hij sinds de zomer van 2011 tot heden mede-clubhuisbeheerder en is hij momenteel vicevoorzitter van het Algemeen Bestuur.

Deze eretitel komt als een grote verrassing voor Erik, die het niet had verwacht. Zijn onvermoeibare inzet en toewijding hebben echter de aandacht van de vereniging getrokken en zijn buitengewone bijdragen werden tijdens de Algemene Ledenvergadering erkend. ‘Erik Kinds heeft met zijn onschatbare diensten en betrokkenheid de vereniging verrijkt en versterkt’, aldus Sjaan de Ruiter, voorzitter van De Kempvis. ‘Zijn positieve impact op zowel de waterpoloafdeling als het algemene functioneren van de vereniging is bewonderenswaardig. We zijn vereerd om hem te mogen benoemen tot Erelid.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws