Een mooie opbrengst voor 't Dijchuijs!
Een mooie opbrengst voor 't Dijchuijs!

Oud-wethouder André Schoon verrast ‘t Dijckhuis

Algemeen 439 keer gelezen

Vierpolders - Voormalig wethouder André Schoon van het in gemeente Voorne aan Zee opgegane Brielle, draagt zijn geboortedorp Vierpolders een warm hart toe. Dit liet hij afgelopen tijd maar al te graag blijken.

Zo had André Schoon de bezoekers van zijn afscheidsreceptie begin dit jaar, verzocht om als een eventueel cadeau, een donatie te doen voor de Stichting ’t Dijckhuis in Vierpolders. Deze stichting heeft als doel; het promoten of organiseren van activiteiten die bijdragen aan het functioneren van deze ontmoetingsplaats voor Vierpoldenaren en aan de sociale cohesie binnen het dorp Vierpolders in het algemeen. 

Zo mochten een aantal bestuursleden van de stichting afgelopen vrijdag een symbolische cheque in ontvangst nemen van € 1.530,- groot. De stichting is erg dankbaar voor deze welkome donatie. Zo kunnen ze na een moeizame corona-periode weer een aantal leuke dingen extra gaan organiseren. Voor diegene die het leuk vinden een activiteit mee te maken, of mooier nog, zelf te organiseren, adviseren zij om zich te abonneren op de nieuwsbrief via de site www.dijckhuis.nl.

’t Dijckhuis, hèt kloppend hart van Voorne-Putten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie