Afbeelding

Jaren 90’s Bingo van Ladies’ Circle Voorne een daverend succes!

Algemeen 664 keer gelezen

Voorne aan Zee - Wat was het weer een daverend succes; de jaarlijkse Bingo voor het goede doel van Ladies’ Circle Voorne! Dit jaar is maar liefst 2500 euro opgehaald voor Dierenweide de Brielse plantage. Met 125 verkochte toegangskaarten en meer dan 1000 euro aan prijzen, gesponsord door de vrijgevige ondernemers uit Voorne aan Zee, was dit een avond om niet te vergeten

Ladies’ Circle Voorne is een groep enthousiaste meiden die zich inzet voor goede doelen. Toen zij hoorden dat de Dierenweide de Brielse plantage het financieel lastig heeft, aarzelden zij geen moment en hebben zij een geweldige jaren 90 Bingo georganiseerd bij clubhuis Nautica in Brielle. De 125 kaarten voor dit evenement waren binnen no-time uitverkocht. 

Volgens de enthousiaste deelnemers was de muziekronde de leukste ronde. Met de grootste hits uit de jaren negentig sta je al snel te swingen. Gelukkig werd niet vergeten het nummer aan te krassen op de bingokaart. De winnaar die een volle kaart had, won de hoofdprijs; twee kaarten voor Groots; het concert van Guus Meeuwis. Maar ook de ronde met de voorwerpen uit de jaren negentig was een feest der herkenning. Wie de Furby, discman, Tamagotchi of Punica kon aankrassen op de kaart, maakte kans op een prachtige Ray-ban zonnebril van Roxx oogzorg uit Brielle.  

Met het bedrag van 2500 euro is de Dierenweide ontzettend blij. Zij willen het bedrag gebruiken zodra gemeente Voorne aan Zee een nieuwe locatie voor de kinderboerderij heeft aangewezen.

Ladies’ Circle Voorne bedankt alle sponsoren, deelnemers en clubhuis Nautica voor hun bijdrage. Wil jij ook dit soort toffe dingen organiseren, samen met een club enthousiaste meiden? Stuur dan een Whatsapp bericht naar een van de ladies via 06-12957592. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie