Afbeelding

College B&W van Voorne aan Zee maakt nader kennis met instellingen, inwoners en ondernemers

Algemeen 1.828 keer gelezen

Voorne aan Zee - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Voorne aan Zee wil de komende maanden nader kennismaken met inwoners, (maatschappelijke) instellingen en verenigingen uit deze nieuwe gemeente.

Dinsdag 14 maart was de eerste uit een reeks bezoeken die burgemeester en wethouders de komende maanden gaan brengen. Afgelopen dinsdag bezochten zij het Cultuurhuis Nieuwe Veste (Hellevoetsluis) en ’t Dijckhuis (Vierpolders). In het Cultuurhuis spraken zij onder andere met afgevaardigden van Theater Twee Hondjes en de bibliotheek. De kinderen van groep 6 van basisschool de Brandaris toonden de collegeleden middels een muzikaal optreden wat zij de afgelopen maanden geleerd hebben bij het project ‘Muziek op school’. De Stichting Verdedigingswerken vertelde over de militaire verdedigingswerken die onze gemeente rijk is. En Taylor Made (een cultureel ontwikkelingsbedrijf gericht op podiumkunsten) vertelde over de verschillende creatieve projecten die zij met jongeren doen.

In ’t Dijckhuis kwamen de dorps- en wijkraden bij elkaar voor een kennismaking en brainstormsessie. Het college vindt het belangrijk dat er ook in de nieuwe, grotere gemeente Voorne aan Zee aandacht blijft voor de dorpen en wijken. Dinsdagmiddag werden de eerste ideeën opgehaald voor het dorpen- en wijkenbeleid dat gemaakt gaat worden.

Het college reageerde enthousiast op alle mooie, lopende projecten en ziet uit naar volgende kennismakingen.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws