Het was een geslaagde dag met een mooie opbrengst die voor herhaling vatbaar is.
Het was een geslaagde dag met een mooie opbrengst die voor herhaling vatbaar is. Foto: Wil van Balen

Actie op de weekmarkt levert weer flink bedrag op!

Algemeen 415 keer gelezen

Hellevoetsluis - Afgelopen zaterdag werden heel veel verschillende lekkernijen verkocht bij de kraam van St. Turkse Vrouwencommissie tijdens de weekmarkt

In overleg met de gemeente mocht St. Turkse Vrouwencommissie kosteloos gebruik maken van een kraam om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. En dit leverde weer een mooi bedrag op: €1800,-!

Eerder kwamen de dames van St. Turkse Vrouwencommissie in actie tijdens de bazaar op het Helinium. Daar werd, samen met vele andere vrijwilligers en lokale ondernemers, een bedrag van €4026,- opgehaald. Voorzitter Ummuhan Ozogul-Basin: “Dankzij de enthousiaste vrijwilligers, dames van de moskee, de gemeente Voorne aan Zee voor de sponsoring van de kraam, redactie Groot Hellevoet en iedereen die voor de slachtoffers van de aardbeving wat kwamen halen en ons nog eens extra sponsorden was het een geslaagde dag dat voor herhaling vatbaar is. Het medeleven dat ze toonden was ook enorm. Het bedrag hebben wij in verschillende vormen gedoneerd. Namens de slachtoffers willen wij een ieder bedanken voor zijn bijdrage. Hartelijk dank, tesekkurler!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws