Een bloemetje voor de duizendste rit van ANWB AutoMaatje
Een bloemetje voor de duizendste rit van ANWB AutoMaatje Foto: Foto-OK.nl

Duizendste rit ANWB AutoMaatje in Nissewaard

Algemeen 789 keer gelezen

Spijkenisse - Vanmiddag vierden SBO Bernisse en SWO Spijkenisse gezamenlijk de duizendste rit van ANWB AutoMaatje in Nissewaard.

Dit initiatief van de ANWB en beide bovengenoemde organisaties voorziet in de gemeente Nissewaard in een behoefte om mensen, die hier geen andere mogelijkheden voor hebben, te vervoeren. Met hun eigen auto vervoeren vrijwilligers de deelnemers naar bijvoorbeeld de kapper, een naaste in een verpleegtehuis of een supermarkt.

Een deelnemer van het eerste uur werd vanaf zijn huis naar het kantoor van Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse gebracht. Hier werd hij in het zonnetje gezet door wethouder Jeroen Postma, vrijwilligers van ANWB AutoMaatje, medewerkers en de directies van SBO en SWO.

Voor veel deelnemers van ANWB AutoMaatje Nissewaard betekent de dienst naast contacten met de chauffeurs, de ‘Auto-Maatjes’, ook een stuk vrijheid om weer op stap te kunnen. Voor de vrijwilligers telt het gevoel dat ze een ander kunnen helpen op een hele waardevolle en directe manier.

Kijk voor meer informatie over ANWB AutoMaatje Nissewaard op: https://anwbautomaatjenissewaard.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws