Glenn Stoffers was met een assist voor de gelijkmaker en de 1-2 weer belangrijk voor Hellevoetsluis. Archieffoto Wil van Balen.

Hellevoetsluis neemt moeilijke hindernis

Algemeen 384 keer gelezen

Arnemuiden - Hellevoetsluis heeft de moeilijke klip Arnemuiden met een 1-3 (1-1) overwinning genomen. De Hellevoeters bezetten in de tweede klasse G de derde plaats en blijven daarmee op vier punten in het spoor van NSVV en Zuidland.

Arnemuiden nam op een moeilijk bespeelbaar veld en opgezweept door de Zeeuwse supporters een 1-0 voorsprong. Na een halfuur spelen kopte Anthony Bentem een vrije trap van Glenn Stoffers tegen de touwen: 1-1. ‘’Wij waren in de eerste helft in strijd en beleving de mindere van Arnemuiden. We waren na de rust de bovenliggende partij en beter in de duels’’, gaf trainer Paul Bestebreur aan dat zijn ploeg daarmee aan de winnende hand was. Glenn Stoffers benutte na ruim een uur spelen een strafschop: 1-2. ‘’Arnemuiden begon te pompen, maar verder dan enkele hachelijke momenten kwamen zij niet. We scoorden via Bryan Poelman in de tegenaanval de 1-3. Daarna hebben we de wedstrijd gewoon uitgespeeld. De overwinning was verdiend, maar niet makkelijk. We blijven meedoen, houden de druk op NSVV, Zuidland en DBGC.’’ Hellevoetsluis speelt zaterdag om 15.00 uur thuis tegen Yerseke.

Hellevoetsluis: Dyron Bijl; Timo Verheij, Bentem, Jeffrey de Koning, Onur Furuncu (70. Patrick Haze); Richard Zebregs, Mischa van Kempen, Brendon Jansen (65. Poelman); Stoffers, Bunyamin Karahan (65. Fabian Boekholt), Serkan Yavuzyigitoglu.