Afbeelding
Foto: Richemar Koffy

Wordt Priscilla van der Ham de Miss World Nederland 2023?

Algemeen 1.127 keer gelezen

Spijkenisse - Het nieuwe jaar is van start gegaan en zo ook de missverkiezingen door het hele land. Priscilla van der Ham (24) uit Spijkenisse is inmiddels al één van de twintig semi finalisten van de Miss World Nederland 2023 verkiezing.

Ondanks dat veel mensen denken dat missverkiezingen draaien om het uiterlijk, is dat volgens Priscilla een misvatting: ‘Het gaat echt om wie je bent.’ Het is de eerste keer dat Priscilla meedoet aan een missverkiezing, ondanks dat ze al enkele jaren twijfelde om mee te doen. ‘Ik was altijd te onzeker, maar dit jaar besloot ik mee te doen. Ik ben al een stuk zelfverzekerder en mijn deelname versterkt dit.’ Hoe de concurrentie is tussen de semi finalisten? ‘Die is er amper, het is een super leuke groep. Iedereen gunt het elkaar.’ Priscilla kijkt uit naar de finale.

Campagne
Naast diverse challenges en opdrachten, moeten de deelneemsters zich ook inzetten voor een goed doel. Dit heet ‘Beauty with a purpose’. Priscilla zet zich in voor klimaatverandering, omdat zij de natuur en dieren belangrijk vindt. In het dagelijkse leven is zij dan ook paraveterinair. Haar campagne heet thisisourworld.campaign en zij zal zich de komende tijd gaan inzetten om de bewustwording van klimaatverandering te delen met de rest van Nederland via sociale media en het voeren van acties op straat. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws