Team De Bosrand ging de uitdaging aan en heeft laten zien niet bang te zijn van een beetje modder en water!(Foto: Miriam Hijbeek)
Team De Bosrand ging de uitdaging aan en heeft laten zien niet bang te zijn van een beetje modder en water!(Foto: Miriam Hijbeek) Miriam Hijbeek

Wethouder Van der Pol opent natuurspeeltuin Oostvoorne

Algemeen 489 keer gelezen

Oostvoorne - Op maandag 28 november verrichtte wethouder Lies van der Pol de feestelijke opening van de nieuwe natuurspeeltuin aan de rand van het Mildenburgbos. 

De nieuwe speeltuin is gebouwd op de plek waar voorheen peuterspeelzaal De Peuterhof stond, ter hoogte van Stationsweg 48-52. Wethouder Van der Pol opende de speeltuin samen met kinderen van de buitenschoolse opvang en basisscholen CNS De Nieuwe Weg en OBS De Bosrand. 

De leerlingen mochten na de officiële opening de Natuurspeeltuin als eerste uitproberen. De speeltoestellen zijn allemaal van duurzame materialen en brengen de kinderen echt thuis in de natuur. Er is avontuur te beleven voor alle kinderen, van groep 3 tot en met groep 8. Voor de leerlingen waren er nog leuke activiteiten onder leiding van De Natuurklas en freerunner Tim Tygran van Onselen. Tim heeft de kinderen ook nog een back-flip geleerd, uiteraard  was dat onder zijn begeleiding!

Wethouder Van der Pol: ‘Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe, natuurlijke speelplek in Oostvoorne! Kinderen van alle leeftijden kunnen heerlijk spelen op deze prachtige plek. Voor de ouders of begeleiders worden er nog bankjes geplaatst, zodat het ook voor hen een fijne plek is.’

Het laatste nieuws