Afbeelding
Foto: Wil van Balen

World Street Fishing 2022 in Hellevoetsluis

Algemeen 742 keer gelezen

Hellevoetsluis - Dit weekend vindt in Hellevoetsluis de 8e editie van de World Street Fishing wedstrijd plaats.

Vrijdagmiddag liepen de ruim 100 deelnemers van De Catfish, de hengelsportwinkel van Mario en Mirabel Roobol aan de Timmerwerf, in een vlaggenparade naar Muziekcafé BarBiertje. Daar werd wethouder Aart Jan Spoon welkom geheten door Ross Honey, Managering Director van Angling Spirit en organisator van het evenement.

“We zijn blij dat we terug zijn in het mooie Hellevoetsluis,” sprak Ross tot de wethouder. Vervolgens wenste hij alle deelnemers een sportieve wedstrijd toe. Daarna richtte de wethouder kort het woord tot de deelnemers uit onder andere Polen, Finland, Duitsland en Frankrijk. “May the best fisherman win,” sloot hij af, voordat hij alle deelnemers een consumptie namens de gemeente Hellevoetsluis aanbood.

De wedstrijd begint zaterdag om 10.00 uur en eindigt die dag om 17.00 uur. Er mag gevist worden op vrijwel alle bekende vislocaties in en om Hellevoetsluis. Zondag eindigt de wedstrijd om 15.00 uur, niet lang daarna zullen de winnaars bekend zijn. Deelnemers mogen uitsluitend lopend naar de vislocaties gaan. Marshalls voeren controles uit. Er doen twee Hellevoetse deelnemers mee, onder de naam ‘Peaky Blinkers’. Waar zij gaan vissen houden zij liever geheim. Andreas van de lokale organisatie sprak voordat de glazen werden gevuld de verwachting uit op goede vangsten. “Het weer is perfect, er zit genoeg vis, het enige dat jullie nog moeten doen is ze vangen!”.


Bijschrift -

Foto :Wil van Balen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws