Remon van Bree overhandigt het VOORbeeld aan Ronald van der Vlies.
Remon van Bree overhandigt het VOORbeeld aan Ronald van der Vlies. Foto: VOOR Nissewaard

Laatste VOORbeeld van 2022 voor Paardenmarkt Heenvliet

Algemeen 568 keer gelezen

Heenvliet - Met jaarlijks ruim 80.000 bezoekers is de Paardenmarkt Heenvliet het best bezochte evenement in Nissewaard. En dan te bedenken dat de eerste paardenmarkt in Heenvliet al in 1469 plaatsvond.

Nu ruim 550 jaar later komt het bestuur van dit geweldige evenement nog wekelijks samen in het oude Tolhuis (bestuurskantoor en tijdens het evenement het episch centrum van de organisatie) om de volgende editie te bespreken. Inmiddels in de traditionele paardenmarkt uitgegroeid tot een evenement van formaat met een grote kermis en gezellige braderie. Zowel de inwoners van Nissewaard als bezoekers uit de wijde omgeving genieten jaarlijks, tijdens het Pinksterweekend van alle festiviteiten. Een enorme grote groep enthousiaste vrijwilligers is dag en nacht in touw met het op- en afbouwen en het goed laten verlopen van het evenement.  Aan het roer van deze grote operatie staat voorzitter Ronald van der Vlies.

Voor de lokale politieke partij VOOR Nissewaard was dit de reden om alle vrijwilligers van de Paardenmark Heenvliet te bedanken voor al hun inzet met het laatste VOORbeeld van 2022. Ronald van der Vlies gaf in zijn reactie aan blij te zijn met deze mooie erkenning voor het harde werk en enthousiasme van alle vrijwilligers en zorgt ervoor dat het VOORbeeld een mooie plaats krijgt in het bestuurskantoor.

Kijk voor het laatste politieke nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws