Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Snuffelen bij vrijetijdsaanbieders tijdens High Five Kick-Off

Algemeen 304 keer gelezen

Spijkenisse - Dit weekend vond de High Five Kick-Off plaats bij de vrijetijdsaanbieders in Nissewaard. Inwoners uit de gemeente konden gratis meedoen aan verschillende activiteiten; van twirlen tot gitaar spelen. Wethouder Jeroen Postma kwam vandaag bij diverse locaties langs voor de kick-off.

De wethouder bezocht vandaag onder andere het Centrum voor de Kunsten in Spijkenisse, waar hij zelf de handen uit de mouwen stak en meedeed aan een fitles. Het Centrum voor de Kunsten had een programma samengesteld voor jong en oud. Zo konden de creatievelingen teken- of schilderlessen volgen en waren er diverse soorten danslessen voor de actievelingen. Naast het bezoeken van het Centrum voor de Kunsten, was de wethouder vandaag ook aanwezig bij het Netwerkontbijt in de Boekenberg, sloot hij aan bij de Schaakvereniging en ging hij kijken bij de Twirl Vereniging. Volgens Henny van Leeuwen, coördinator Cultuureducatie bij Centrum voor de Kunsten, was het een geslaagde en gezellige dag.

Kennismaken
Met High Five worden inwoners, scholen, verenigingen en vrijetijdsaanbieders met elkaar in contact gebracht. De drempel voor het aanmelden bij een vereniging of vrijetijdsaanbieder moet op die manier kleiner worden. Volgens Van Leeuwen is High Five een goed initiatief vanuit de gemeente om het verenigingsleven te ondersteunen. ‘Het is goed dat kinderen, maar ook volwassenen, even kennis kunnen maken met de verschillende verenigingen en de activiteiten’, aldus Van Leeuwen. Op die manier kunnen zij kijken welke vereniging en activiteiten bij hen passen, vertelde de coördinator.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws