Afbeelding
Foto: Hans Blommers

75-jarig OHVV ondanks overwinning uitgebekerd

Algemeen 267 keer gelezen

Den Bommel- OHVV heeft de bekerserie met een 2-1 (2-1) overwinning in en tegen Den Bommel waardig afgesloten. De manschappen van trainer Mark van Os konden vervolgens met een zege op zak in de volgepakte kantine in Oudenhoorn het 75-jarig bestaan van de club mee gaan vieren.

‘’We hebben in de bekerserie met overwinningen tegen LMO en Den Bommel en een nipt verlies tegen eindwinnaar SSS, allen gerenommeerde derdeklassers, een mooie prestatie geleverd en we kijken nu met z’n allen uit naar de eerste competitiewedstrijd tegen DVO ‘32’’, sprak Mark van Os lovend over het optreden van zijn ploeg. OHVV was in de eerste helft de bovenliggende partij met diverse kansen. Op het halfuur opende Casper Bredius op een aangever van Rowan van Eist de score: 1-0. Rowan van Eist verdubbelde de marge door een afgemeten voorzet van Shi-Fa Steehouder in het doel te werken. Op slag van rust bracht Den Bommel de spanning met een prima schot in de verre hoek weer terug in de wedstrijd: 2-1. ‘’Wij hadden het in het eerste kwartier door opportunistisch spel van Den Bommel moeilijk, maar vervolgens kregen we de controle over de wedstrijd en hadden we de score verder moeten opvoeren. We gaan met veel elan de derde klasse in. Het zal met drie rechtstreekse degradanten en drie nacompetitieplaatsen, zowel beneden als bovenin, een spannende competitie worden.’’

OHVV: Wouter Bloothoofd (62. Corné Blommers); Shi-Fa Steehouder, Michael van Maurik, Justin Tromp, Thomas Melching; Thomas van Dort; Jonathan Francesca (46. Jim Baks), Dylan van de Loosdrecht, Gavin van Dort; Rowan van Eist, Casper Bredius (72. Xander Lepair).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding