Afbeelding

Wethouder Wilbert Borgonjen van Westvoorne reikt eerste ‘Eilandhopper’ uit

Algemeen 971 keer gelezen

Westvoorne - Op 30 juni heeft wethouder voor zorg en welzijn, Wilbert Borgonjen de eerste ‘Eilandhopper’ uitgereikt aan de kinderen van basisschool CNS De Nieuwe Weg in Oostvoorne. De Eilandhopper is een boekje vol leuke tips gecombineerd met interessante aanbiedingen voor allerlei activiteiten die op Voorne-Putten te doen zijn.

De Eilandhopper bevat speelse activiteiten voor elke leeftijd en voor elk budget. Een leuke zomerperiode is gegarandeerd! Heb je zin in een workshop, een leuke fietsroute of bloemen plukken in de tuin? Of wil je wel eens een kijkje nemen bij de Zeekadetten, de vesting van Hellevoetsluis ontdekken, of een duik in de geschiedenis nemen bij de Biberbunker, Openluchtmuseum De Duinhuisjes of de Oudheidkamer? Het is allemaal te vinden in de Eilandhopper.

Preventieakkoord Voorne-Putten

De Eilandhopper is een initiatief vanuit het Preventieakkoord Voorne-Putten en wordt via alle basisscholen op Voorne-Putten verspreid. Het preventieakkoord is erop gericht de bewustwording rondom gezonde voeding en een gezonde leefstijl te vergroten.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws