Vrijdagavond is er weer een Vrijgezellige Vrijdag Borrel in De Waag
Vrijdagavond is er weer een Vrijgezellige Vrijdag Borrel in De Waag

Vrijgezellige Borrel blijft een succes!

Algemeen 1.465 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vrijdagavond 1 juli a.s. is er vanaf 19.00 uur weer een Vrijgezellige Vrijdag Borrel in De Waag in Hellevoetsluis. ‘Samen is toch tien keer leuker dan alleen,’ staat er onder de uitnodiging en zo is het maar net.

We spreken organisator van het eerste uur Tineke Kap: “Ondanks het feit dat mensen soms negatief over deze avond spreken, komen er iedere maand toch zeker zo’n 40 mensen naar de Borrel. Het is helemaal niet zo dat je aan het eind van de avond per se met iemand naar huis hoeft te gaan, het is gewoon een supergezellige borrel, waar je leuke mensen ontmoet die allemaal vrijgezel zijn.”

Tineke legt uit dat veel mensen toch een drempel over moeten om naar de Vrijgezellige Borrel te komen, terwijl dat helemaal niet nodig is. “Ik zorg er persoonlijk voor dat iedereen gastvrij wordt ontvangen en let er op dat niemand alleen komt te staan. En vraag maar na: eenmaal geweest, komen de meeste mensen weer terug ook. We bieden namelijk gewoon een gezellig avondje uit voor mensen die vrijgezel zijn.” Ze voegt er aan toe: “Trouwens, je kunt eigenlijk als je nieuwe contacten wilt opdoen beter alleen komen dan met twee, want dan kom je sneller in gesprek met anderen.”

Tineke vertelt nog dat er het afgelopen jaar opnieuw twee stellen zijn ontstaan vanuit de Vrijgezellige Borrel. “Maar daar gaat het niet alleen om. Je kunt ook gewoon leuke nieuwe vrienden aan deze avond overhouden en dat is evenveel waard.”

Iedere eerste vrijdag van de maand vindt de Vrijgezellige Vrijdag Borrel plaats. Naast deze borrels worden er ook activiteiten gepland. Zo is er op 17 juli aanstaande Zeilen op het Haringvliet. Voor deze gezellige middag zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wil je mee, geef je dan op via de mail: tineke@hartentien.com of via WhatsApp: 06-22074384. 

De Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel is een initiatief voor vrijgezellen om nieuwe mensen te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. “Kom eens langs en geniet van de gezellige gesprekken,” eindigt Tineke ons gesprek.

Tip: kijk ook eens op Facebook ‘Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel’.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Afbeelding