Afbeelding
Foto: pexels.com
ingezonden mededeling

Een Apple Watch bandje voor elke gelegenheid

Algemeen 535 keer gelezen

Bent u in het bezit van een Apple Watch? Dan draagt u deze waarschijnlijk het liefst elke dag. Om er voor te zorgen dat u niet snel uitgekeken raakt op u Apple Watch én voor extra comfort, kunt u regelmatig wisselen van bandje, 123watches heeft een groot aanbod. Zo creëert u een mooi en stijlvol horloge voor elke gelegenheid.

Sportbandjes
Sportbandjes zijn een must als u een actieve levensstijl heeft of uw Apple Watch ook tijdens het sporten wilt dragen. De bandjes zijn gemaakt van rubber, wat zorgt voor een flexibele en soepele pasvorm. Het bandje kan bovendien makkelijk vast worden geklikt én open worden gemaakt als u bijvoorbeeld na het sporten snel onder de douche wilt stappen. Sportbandjes zijn comfortabel, beschikbaar in allerlei kleuren en hebben een stijlvolle look.

Leren bandjes
Leren bandjes voor uw Apple Watch zijn elegant en klassiek. U raakt niet snel uitgekeken op dit bandje en kunt hem matchen met verschillende outfits. Het bandje is gemaakt van PU leather wat makkelijk schoon te houden is. U heeft bovendien de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen. U kunt hierdoor zowel kiezen voor een bandje met een stijlvolle look als voor een bandje met een wat stoerdere uitstraling.

Gevlochten bandjes
Gevlochten bandjes hebben een bohemien en hippe uitstraling. De bandjes zijn hierdoor ideaal om te dragen in uw vrije tijd of als u uw outfit een opvallend detail wilt geven. Alle ogen zullen gericht zijn op uw Apple Watch als u kiest voor een gevlochten bandje met verschillende kleurtjes of in één hippe kleur. Kies voor een zwart, wit of nude tint als u een bandje zoekt die er net iets minder uitspringt, maar wel de hippie chic look heeft.

Schakel bandjes
Schakel bandjes zijn ideaal als u uw Apple Watch wilt gebruiken als sieraad. De schakels zien er stijlvol en klassiek uit. Het bandje past hierdoor goed bij een nette outfit voor uw werk of een chique look voor naar een feestje. Schakel bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals goud en zilver. Kies eventueel voor een zwarte schakel band als u een wat sportievere uitstraling wilt creëren.

Vind het perfecte Apple Watch bandje
Of u nu een Apple Watch bandje 40mm, 42mm of 44mm zoekt: bij 123Watches is het aanbod enorm. U heeft de keuze uit verschillende stijlen bandjes en kleuren. Maak gebruik van het zoekfilter als u nog sneller een bandje wilt vinden die past bij uw outfit en gelegenheid. De Apple Watch bandjes zijn bovendien zo scherp geprijsd dat u eenvoudig meerdere bandjes kunt kopen en lekker vaak afwisselt. Zo heeft u extra veel plezier van uw Apple Watch!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws