Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Wethouder Léon Soeterboek overhandigt eerste Vrijwilligersmagazine

Algemeen 28 keer gelezen

Spijkenisse - Wethouder Léon Soeterboek overhandigde vanmiddag in Bibliotheek de Boekenberg in Spijkenisse het eerste vrijwilligersmagazine aan twee vrijwilligers, Leen en Marijke Kok. 

Marijke is al 40 jaar een vertrouwd gezicht bij Spark en is daar nu 2e Secretaris en is ook vrijwilligster bij Museum Mak. En haar man Leen is al vele jaren looptrainer bij Spark. Leen en Marijke laten aan iedereen zien, en horen, dat ook op wat hogere leeftijd zelf sporten in combinatie met een vrijwilligerstaak een gezonde en mooie en zinvolle invulling is van het dagelijks leven. 

In de periode na de vrijwilligersdag van 2 oktober is er met veel inzet een vrijwilligersmagazine gemaakt met persoonlijke verhalen en ervaringen van vele vrijwilligers in Nissewaard. Het prachtige eindresultaat mag er dan ook zijn en de exemplaren zijn vanaf vandaag gratis op te halen op de volgende punten in Nissewaard; Bibliotheek De Boekenberg, het Gemeentehuis, SWO, Goudenregenplein 3, Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 en Bakkerij Reedijk (Zuidland, Heenvliet, Geervliet). 

De gemeente Nissewaard wil met dit magazine ook alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar en hoopt iedereen in 2022 weer terug te mogen zien. En tevens hoopt men weer veel nieuwe jonge en oudere Nissewaarders te mogen begroeten als vrijwilliger.