De kar met pompoenen werd getrokken door een klassieke Ford 7810 trekker
De kar met pompoenen werd getrokken door een klassieke Ford 7810 trekker

Pompoenen uitdelen als start van Happy Halloween

Algemeen 232 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag is met het uitdelen van de Halloweenpompoenen de aftrap gegeven voor een week vol Halloweenplezier in Brielle. Namens De Brielse Belangen Vereniging deelden vijf griezels, waaronder Francis de hoofdgriezel, pompoenen uit aan de winkeliers en horeca in de binnenstad

Natuurlijk ging dit als vanouds weer gepaard met heerlijke pompoensoep gemaakt door Danny van Hotel-restaurant De Zalm. De kar met pompoenen uit Vierpolders, werd getrokken door de klassieke Ford 7810 trekker van Marco. 

De pompoenen werden hartelijk ontvangen en zijn in veel etalages terug te zien. En dat is maar goed ook, want deze zaterdag is ook de etalagewedstrijd van start gegaan. Deze week beoordeeld de jury (incognito) de Halloweenetalages. De prijsuitreiking is zaterdagavond op de kermis. De kermis opent woensdagmiddag en is er tot en met zondag 31 oktober. Bezoekers kunnen een complete (Halloween getinte) kermis verwachten met botsauto’s, een achtbaan, trampolines, een schiettent, spookhuis, poffertjeskraam en nog veel meer plezier. 

De jaarlijkse Halloweenoptocht gaat dit jaar nog niet door. De kinderen worden opgeroepen om zaterdag om 18.30 uur verkleed naar de kermis te komen. Een jury kiest de mooiste Halloweenoutfit. Om 19.00 en 21.00 uur die avond geeft de Brielse gymnastiekvereniging Brinio ook nog eens een dansoptreden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws