Feest bij het G-Team dat ook een cheque van € 500,00 ontving vanwege het 25-jarig bestaan.
Feest bij het G-Team dat ook een cheque van € 500,00 ontving vanwege het 25-jarig bestaan. Foto: Madeleine de Haas.

Nissewaard Penning voor trainsters G-Team Spark

Algemeen 168 keer gelezen

Spijkenisse - Rond het middaguur reikten burgemeester Foort van Oosten en wethouder Martijn Hamerslag met behulp van de leden van het G-Team van Spark twee Nissewaard Penningen uit aan twee trainsters van het team.

De eerste Nissewaard Penning werd uitgereikt aan mevrouw Carla Visser-Meerdink vanwege haar inzet voor het G-Team van Spark. Zij doet dit al 25 jaar. Ook mevrouw Gerda Kranendonk-den Haan, die de tweede Nissewaard Penning in ontvangst mocht nemen, is al 25 jaar betrokken bij het G-Team. Beide dames geven wekelijks training aan een groep atleten. Daarnaast wordt er meerdere malen per jaar deelgenomen aan wedstrijden waaronder een circuit met verenigingen uit Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland en om het jaar de Nationale Special Olympics. Ook wordt er deelgenomen aan het Open Nederlands Kampioenschap, enkele wedstrijden in België en de indoorwedstrijden in Dordrecht en Utrecht. 

Naast het geven van training, organiseren ze ook diverse activiteiten binnen atletiekvereniging Spark. Gerda Kranendonk onderhoudt daarnaast contact met de ouders en geeft hulp waar dat nodig is. De groep VB-atletiek staat vooral voor plezier en verantwoord bewegen en helpt de verdere ontwikkeling van de motorische mogelijkheden van de sporters. Daarnaast is het voor de beleving van de sporters ook belangrijk dat er een zo goed mogelijke prestatie wordt geleverd. 

Beide dames voelen dit goed aan en weten weten dit op een fantastische wijze te bereiken.

Het college is van mening dat Carla Visser en Gerda Kranendonk zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de medemens en daarmee de gemeenschapszin in de stad hebben bevorderd. Om die reden wordt aan beiden de Nissewaard Penning toegekend. 

Jeroen, één van de leden van het G-Team werd eveneens in het zonnetje gezet vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap. Hij mocht daarnaast namens het team een cheque van € 500,00 in ontvangst nemen, die wethouder Hamerslag uitreikte vanwege het 25-jarig bestaan van het G-team.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws