De gasten straalden en kletsten honderd uit!
De gasten straalden en kletsten honderd uit!

Zonnebloem afdeling Brielle bestaat 45jaar!

Algemeen 231 keer gelezen

Brielle - 45 jaar geleden werd in januari De Zonnebloem, afdeling Brielle opgericht. Dit kon in verband met Covid-19 toen niet gevierd worden. Maar donderdag 23 september hebben ze dit heuglijke feit uiteindelijk wel kunnen vieren in Paviljoen Breezze.

Gasten en vrijwilligers genoten op een feestelijke bijeenkomst van allerlei lekkernijen geserveerd door medewerkers van Breezze, met een feestelijke noot van het Lianne Entertainment. Menig gast en vrijwilliger kon niet meer op zijn stoel blijven zitten! De gasten straalden en kletsten honderd uit nu ze elkaar weer konden ontmoeten.

In hun midden waren als gast twee bestuursleden van het eerste uur, de dames T. van der Helm en A. Boezaard. Geweldig dat zij er deze dag bij konden zijn en zij genoten zichtbaar van wat zij ooit opgestart hadden. Als uitsmijter was er een advocaatje met slagroom. Het was een prachtige middag, een mooie start van een nieuw seizoen.

De Zonnebloem afdeling Brielle kan terugkijken op een geweldige 45 jaar en kijkt vooruit naar nog meer van zulke jaren, waarin ze hun gasten veel plezier kunnen laten beleven. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws