Afbeelding
MdN

Burgemeester en politie bedanken getuige van steekpartij Oostvoorne voor zijn inzet

Algemeen 336 keer gelezen

Afgelopen vrijdag ontvingen burgemeester Peter de Jong en wijkagent Rob Pietjouw de getuige van de steekpartij aan de Ringmuur in Oostvoorne op het gemeentehuis van Westvoorne. Zij spraken hier met de getuige over het voorval en bedankten hem voor zijn enorme inzet.

De getuige pakte net zijn fiets toen hij tumult hoorde in de flat. Hij zag een bewoner van het appartementencomplex met verwondingen op de galerij, waarna hij een jongen zag vertrekken. Van omstanders hoorde hij dat dit de vermoedelijke dader was van de steekpartij. De getuige besloot daarop achter de jongen aan te fietsen en tegelijkertijd 112 te bellen. De politie kon daarna op aanwijzingen van de getuige de jongen aanhouden. De politie en de burgemeester wilden hierna de getuige graag bedanken voor zijn bijdrage in de aanhouding van de vermoedelijke dader.

Steekpartij

De steekpartij vond vrijdag 3 september plaats bij de Ringmuur in Oostvoorne. Het slachtoffer werd na het incident met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Omwonenden reageerden geschokt. Burgemeester De Jong heeft diezelfde ochtend de locatie van de steekpartij bezocht en met omwonenden gesproken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws