Afbeelding

Activiteitenmiddag volgt Merula-Soos op

Algemeen 179 keer gelezen

Brielle - Na een jarenlange inzet van de vrijwilligers van de Merula stichting is een einde gekomen aan de Soos. Een activiteitenmiddag bij Welzijn Ouderen komt hiervoor in de plaats. 

Heeft u interesse om deel te nemen aan de activiteitenmiddag dan kunt u contact opnemen met Team Welzijn Ouderen. Bereikbaar van 10.00 tot 13.30 op telefoonnummer (0181) 728281 of stuur een mail naar welzijnouderen@catharina.nl

De Merula Stichting, opgericht in 1552 droeg in eerste instantie de zorg voor de wezen en bejaarden in Brielle. In 1949 is deze zorg overgeheveld naar de overheid. De stichting is zich toen gaan richten op de huisvesting voor ouderen in Brielle. Op dit moment beschikken ze over 66 wooneenheden voor jong en oud. De Soos is gestart in 1950 om de oudere bewoners in de binnenstad iets te bieden. Vanaf 1981 zijn de Soosmiddagen voortgezet in de Infirmerie. 40 jaar samenwerking kunnen ze niet ongezien voorbij laten gaan. Onder het genot van koffie met gebak is er gezellig gepraat over de leuke middagen al die jaren. De vrijwilligers kregen een bloemetje en een attentie. Alle deelnemers van de Soos zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteitenmiddag. Deze zal de Soos gaan vervangen, vanuit de Merula Stichting is een mooi bedrag geschonken om een goede start te maken. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws