Op 9 september heeft Wethouder Wouter Struijk de brochure Alle kinderen doen mee! uitgereikt (Foto: Foto-OK.nl)
Op 9 september heeft Wethouder Wouter Struijk de brochure Alle kinderen doen mee! uitgereikt (Foto: Foto-OK.nl) Foto-OK.nl

Brochure Kinderregelingen: alle kinderen doen mee!

Algemeen 150 keer gelezen

Elk kind in Nederland moet mee kunnen doen aan leuke en belangrijke activiteiten. Ook als ouders een wat lager inkomen hebben. Daarvoor zijn er veel kind regelingen, maar veel ouders zijn daarvan nog niet op de hoogte.

De gemeente heeft in samenwerking met locatieleider Astrid van der Bend en ouderconsulent Marianela Dijkhoff van basisschool ‘Op Dreef’ een brochure gemaakt waarin alle kind regelingen vermeldt staan. Dit is handig voor de ouders, maar zeker ook voor leerkrachten die het gesprek hierover met de ouders aan willen gaan. 

De regelingen genoemd in de brochure dragen bij aan eerlijke kansen voor alle kinderen binnen de gemeente Nissewaard. Op 9 september heeft Wethouder Wouter Struijk de brochure Alle kinderen doen mee! uitgereikt aan de aanwezige vertegenwoordigers van de basisscholen in Nissewaard . De uitreiking heeft plaatsgevonden op basisschool ‘Op Dreef’. Aansluitend hebben het preventieteam en de uitvoeringsbrigade van de gemeente het aanbod voor leerkrachten, ouders en kinderen toegelicht. 

Dit aanbod bestaat o.a.uit het geven van gastlessen in de ‘Week van het geld’ en het financieel adviesgesprek voor ouders met een medewerker van het preventieteam. Binnenkort is de brochure tevens digitaal te raadplegen op de website: www.nissewaard.nl/komuitjeschuld

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws