Afbeelding
Foto: PR

Glenn wint pakket voor jonge mantelzorger

Algemeen 169 keer gelezen

Spijkenisse - Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die zich zorgen maken over of zorgen voor iemand in hun naaste omgeving die te maken heeft met een ziekte, handicap of beperking.

Glenn Woerdenbach is 13 jaar, woont in Spijkenisse en is een jonge mantelzorger. Glenn heeft tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger meegedaan aan de Winactie voor jonge mantelzorgers op de Zuid-Hollandse Eilanden en heeft een verwenpakket gewonnen! Hier zaten onder andere verzorgingsproducten, boekjes en spelletjes en wat lekkers in! Ook het nieuwe Jonge Mantelzorgmagazine (JOMAZO) heeft hij ontvangen als één van de eerste jonge mantelzorgers! De eerste uitreiking is gedaan door wethouder Soeterboek op Basisschool de Akkers in Spijkenisse.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen of jongeren die een broer, zus, vader of moeder hebben die leeft met een handicap, ziekte, beperking of verslaving. Jonge mantelzorgers zorgen voor de ander of maken zich meer zorgen dan leeftijdgenootjes. MEE ondersteunt jonge mantelzorgers, zet hen in het zonnetje en geeft bekendheid aan deze doelgroep door gastlessen en presentaties. 

Ben of ken jij ook jonge mantelzorgers? Attendeer hem of haar dan op MEE Mantelzorg! Jonge mantelzorgers krijgen bij inschrijving een cadeautje thuisgestuurd. Ook kunnen zij meedoen aan winacties, gezellige cursussen, (online) ontmoetingen, activiteiten en krijgen zij de Nieuwsbrief.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws