Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Ceremonie Veteranendag ook dit jaar in klein gezelschap

Algemeen 142 keer gelezen

Hellevoetsluis - Net als vorig jaar is er dit jaar op 26 juni in Hellevoetsluis geen publieke bijeenkomst voor Veteranendag.

Tijdens dit nationale evenement worden in heel Nederland100.000 veteranen bedankt die zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden. Gemeente Hellevoetsluis volgt het landelijke besluit van het Nationaal Comité Veteranendag om geen publieke bijeenkomst te organiseren. De jaarlijkse ceremonie vindt in klein gezelschap plaats bij het veteranenmonument in de Vesting en is online terug te kijken.

Terugkijken
Burgemeester Milène Junius is met wethouder Peter Schop namens het college van B&W aanwezig bij de herdenking en kranslegging. Daarnaast zijn ook drie leden van de veteranencommissie Hellevoetsluis bij de ceremonie aanwezig. Geïnteresseerden kunnen de ceremonie op zaterdag 26 juni na 17:00 uur terugkijken via de Facebook- en/of YouTubepagina van gemeente Hellevoetsluis.

Wall of Honour
Wilt u toch een gebaar maken ter ere van de Veteranen? In de hal van het gemeentehuis in Hellevoetsluis staat tijdelijk een ‘Wall of Honour’ voor veteranen. Hierop kunnen bezoekers een witte anjer sticker plakken, voorzien van een boodschap, als blijk van respect en waardering, voor veteranen. De Wall of Honour staat tot en met 26 juni in de hal van het gemeentehuis.

Archieffoto Veteranendag 2019

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws