Het feestje kan beginnen!.
Het feestje kan beginnen!. Foto: Foto-OK.nl

Wethouder bij laatste feestje van de 50-jarige LTV Zuidland

Algemeen 359 keer gelezen

Zuidland - Wethouder Martijn Hamerslag schonk vanmiddag de glazen nog eens vol. Dit vanwege een intiem feestje voor het 50-jarig bestaan van de Zuidlandse tennisclub.

Maar het was wel het laatste feestje aan de Molendijk. De middag begon met een formele en ook laatste algemene ledenvergadering. Het laatste potje tennis is op de banen nog lang niet gespeeld.

Fusie
Begin juli is de oprichtingsvergadering van de nieuwe tennisvereniging TV Bernissepark. Deze ontstaat uit een fusie tussen LTV Zuidland en LTV Bernisse. De vereniging komt in het nieuwe park aan de Melkweg in Zuidland. Aan het eind van het jaar start de bouw, zodat volgende zomer de leden van de nieuwe vereniging op de vijf spiksplinternieuwe banen kunnen spelen.

Cheque
Tijdens de ledenvergadering gaf voorzitter Arie de Snaijer aan: ‘De club heeft alles zelf gedaan, zonder een cent subsidie. Daar ben ik bijzonder trots op.’ Omdat de vereniging 50 jaar bestaat, had de wethouder een aardig presentje bij zich: een cheque van 500 euro. De wethouder zei nog wel fijntjes: ‘In de rijke geschiedenis van de club waren de topprestaties wel ondergeschikt. Toen ik de foto’s bekeek, bleek vooral de gezelligheid voorop te staan. Ik hoop dat het bij de nieuwe tennisclub ook zo blijft!’

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws