Afbeelding

Oostvoorne kleurt oranje

Algemeen 318 keer gelezen

Oostvoorne - Met koningsdag en op 28 april zal de Stationsweg en het Dorpsplein in Oostvoorne oranje kleuren door de nieuwe sierverlichting. Deze sierverlichting is het resultaat van de actie “Oostvoorne verlicht” zoals deze in december door de stichting Cultevo is georganiseerd. 

Het idee is toen ontstaan om los van de mooie verlichte tuinen in heel Oostvoorne om ook het dorp mooi te verlichten. Door de geweldige samenwerking tussen Cultevo, de winkeliers en de financiële ondersteuning van de Gemeente Westvoorne, Deltapoort en Real estate M7 is het mogelijk geworden om de bomen aan de Stationsweg en de bomen aan het Dorpsplein mooi en sfeervol uit te lichten.

Onlangs is de verlichting compleet gemaakt en verder ingeregeld zodat het mogelijk is om Oostvoorne op koningsdag Oranje te kleuren. Ook zal op 5 mei de verlichting branden in de kleuren rood, wit en blauw.

De bedoeling is dat deze verlichting zal branden rondom de evenementen in Oostvoorne en rond de december feestdagen in passende sfeervolle kleuren.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws