Voor iedereen die tijdelijk of structureel een te laag inkomen heeft.
Voor iedereen die tijdelijk of structureel een te laag inkomen heeft. WILVANBALEN

Kledingbank en Speelgoedhuis weer open!

Algemeen 292 keer gelezen

Hellevoetsluis - Na een lange periode dicht te zijn geweest door de coronapandemie en een interne reorganisatie, laat coördinator Walter Hendriks weten dat maandag 19 april de deuren van De Kledingbank vanaf 10.00 uur eindelijk weer open mogen. Het Speelgoedhuis opent de deuren van dinsdag 20 april. Aan een bezoek aan beide locaties is een aantal nieuwe regels verbonden. 

De kledingbank is er voor iedereen die tijdelijk of structureel een te laag inkomen heeft. Neem wel een uitkeringsstrookje en uw legitimatiebewijs mee. Ook ondernemers die het financieel zwaar hebben in deze tijd van corona zijn van harte welkom, maar neem dan wel een kopie inschrijving van de KvK en uw legitimatiebewijs mee.

“Er zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd die het voor onze klanten een stuk makkelijker gaat maken. Met deze wijzigingen zijn wij de eerste Kledingbank in Nederland die met dit systeem en openingstijden werkt”, laat Hendriks weten.

Kledingbank
De wijzigingen voor de Kledingbank zijn als volgt: Nieuwe openingstijden namelijk van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. U hoeft geen afspraak meer te maken. Bij uw eerste bezoek aan de kledingbank ontvangt u een klantenkaart die moet u altijd meenemen bij een bezoek. Deze kunt u ophalen bij de administratie. Bij elk artikel dat u meeneemt wordt uw klantenkaart voorzien van een gaatje door een kniptang. U mag maximaal 19 artikelen per persoon per seizoen meenemen. Elke persoon vanaf 3 jaar ontvangt een klantenkaart. De klantenkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij verlies ontvangt u geen nieuwe klantenkaart voor het lopende seizoen. Voor elk seizoen ontvangt u een nieuwe klantenkaart dus 1x voor de zomer en 1x voor de winter. De jongens en herenafdeling is uitgebreid.

Er mogen maximaal twee volwassen klanten tegelijk in de winkel met maximaal 1 kind. Maximaal twee volwassenen en 1 kind in de wachtruimte. Per klant krijgt u 30 minuten de tijd om te winkelen, dit geldt ook voor gezin met 2 volwassenen en 1 kind. Ontstaat er een wachtrij dan kunt u beter een andere dag terugkomen. Een mondkapje, desinfecteren van de handen en een winkelmandje is verplicht.

Speelgoedhuis
Het Speelgoedhuis opent de deuren op dinsdag 20 april om 13.00 uur. De openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Een afspraak maken kan via de website www.kledingbankzhe.nl vervolgens onder de rubriek Speelgoedhuis vindt u de rubriek “Afspraak maken.” Via een link komt u bij de agenda. Er is maximaal 1 klant toegestaan in de winkel. U krijgt 15 minuten de tijd om te winkelen. Indien niemand achter u gepland staat mag u gerust langer in de winkel blijven. In de winkel is een mondkapje en desinfecteren verplicht. En bij binnenkomst vult u de registratielijst in.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws