Afbeelding
Foto:PR

SEH arts Gor Khatchikyan geeft preek in Petrakerk

Algemeen 445 keer gelezen

Hellevoetsluis - Meer dan een jaar geleden brak de Coronapandemie uit. Vanaf het begin (februari, maart 2020) werd er op de Nederlandse TV een programma “Frontberichten”, uitgezonden. 

Door het optreden van Gor Khatchikyan, zijn inspirerende woorden van hoop en vertrouwen, werden diverse kijkers zeer geraakt. Hoe hij in het geloof, of dankzij zijn geloof zijn werk kon en kan verrichten, maar ook anderen kan inspireren. 

Gor Khatchikyan (1987) werkt als spoedeisendehulparts in het Sint Antonius-ziekenhuis in Nieuwegein. Op zijn twaalfde vluchtte hij met zijn ouders van zijn geboorteland Armenie¨ naar Nederland, waar hij in diverse azc’s verbleef en tot geloof kwam. Aanvankelijk was hij uitgeprocedeerd, maar in 2007 mocht hij dankzij het generaal pardon toch in Nederland blijven. Gor kreeg in 2012 landelijke bekendheid toen hij het VPRO-programma Premier gezocht won. Gor schreef diverse boeken. Tijdens deze coronacrisis was hij regelmatig te gast in de talkshow Op1. Hij zal in de Petrakerk de dienst van zondag 18 april verzorgen, aanvang 09.30 uur.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws