Afbeelding
Foto: VV Zuidland
Getuigen gezocht

Papiercontainer VV Zuidland uitgebrand

Algemeen 192 keer gelezen

Zuidland - Vrijwilligers van VV Zuidland die gistermorgen bij het complex aankwamen, troffen een uitgebrande papiercontainer aan. 

Uit camerabeelden van de voetbalclub blijkt dat het om een doelbewuste actie gaat, zo laat de club op Facebook weten. Op de camerabeelden is te zien dat er in de nacht van zaterdag op zondag om 1.42 uur vanuit de richting van het dorp een auto het parkeerterrein van de voetbalverenging oprijdt, richting de container. Om 1.46 uur rijdt de wagen via de Kerkweg weer naar het dorp. 

Het bestuur doet een oproep aan de bewoners van de Kerkweg en de zijstraten. Zijn er bewoners met een slimme camera of deurbel gericht op de straten? Willen die bewoners dan hun beelden bekijken van zaterdagnacht tussen 1.40 en 1.50 uur of ze misschien iets verdachts zien? Ook anderen die iets weten over de brandstichting, kunnen hun informatie doorgeven aan de vereniging.

De papiercontainer is één van de inkomstenbronnen van de voetbalclub en de vereniging heeft die inkomsten hard nodig om het hoofd boven water te houden.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws