De bouw van De Nachtegaal is nu officieel gestart.
De bouw van De Nachtegaal is nu officieel gestart. Foto: Foto-OK.nl

Bouw appartementen De Nachtegaal gestart

Algemeen 356 keer gelezen

Spijkenisse - Met het slaan van de officiële eerste paal voor het appartementencomplex De Nachtegaal, is vanmorgen gestart met de bouw van 39 driekamerappartementen op de voormalige locatie van basisschool De Nachtegaal gelegen aan de Nachtegaalstraat in Spijkenisse.

Het kleinschalige complex bestaat uit twee gebouwen. De appartementen worden aangeboden als huurwoningen in het middenhuursegment, een segment waarin volgens Bernjan Faber, algemeen manager van eigenaar Brookland veel vraag is.

De officiële paal werd geslagen door de wethouder Hamerslag en Bal. Wethouder Hamerslag: ‘De goede samenwerking met de ontwikkelaar heeft er toe geleid dat er in samenspraak met de gemeente een mooie ontwikkeling komt die een positieve bijdrage levert aan het aanzien van de wijk. De behoefte naar bereikbare appartementen is groot en voorziet daarnaast in een behoefte om binnen de wijk te kunnen verhuizen naar een gelijkvloerse woning.’ Wethouder Bal vult hem aan: ‘Het is belangrijk dat we stap voor stap de heersende woningnood verkleinen, door in dit geval op deze locatie woningen te bouwen en tegelijk een positieve impuls te geven aan deze fijne buurt in het hart van Spijkenisse.’ 

De oplevering is gepland voor het tweede kwartaal van 2022. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@brookland.nl.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws